Uppblåsbar vattenspridare, enhörning 270 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ha en vattensprutande enhörning i sommarEn gigantisk vattensprutande enhörning gör sommarens värmebölja lite svalare när den sprutar vatten från hornet och gör vattenlekar och vattenkriget ännu roligare i trädgården! Koppla in denna unicorn och du har något som sputar vatten medans barnen kan leka omkring den Roligt och svalkande samtidigt.Den uppblåsbara enhörningen är hela 2,7 meter hög och är enkel att koppla in till din trädgårdsslang. Efter användning är det lätt att tappa ur luften och lägga undan den så du kan använda den flera gånger.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Uppblåsbart props, palm LED 270 cm

Ge ditt party en tropisk twist med vår uppblåsbara palm med LED-ljus! Med imponerande 270 cm höjd, förvandlar denna palm varje fest till en exotisk strandfest. LED-ljusen skapar en förtrollande atmosfär när solen går ner. Perfekt för sommarfester, grillkvällar eller bara för att lägga till lite festlig atmosfär i din trädgård.Men i förpackningen får du palm med fläkt och snöre med jordankare.Dra på hawaiiskjortan, blås upp palmen och låt festen börja!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024