Steba - Sous Vide Cirkulator 37,5 cm Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Från Steba kommer denna Sous-Vide-cirkulator. "Sous vide" är franska och betyder ungefär ”under vakuum” och det är vad denna matlagningsteknik handlar om.

Med denna cirkulator får du en långsam tillagning, oftast under lång tid, till exakt den grad som önskas. Maten läggs i vakumpåsar och sänks ned i kastrullen/grytan där cirkulatorn sitter.

På cirkulatorn ställer du in exakt temperatur och sedan är det bara att vänta på ett resultat i restaurangklass. Cirkulatorn värmer upp vattnet upp till 90° C och visar den exakta temperaturen på LCD-skärmen.

Den är också mycket säker att använda på grund av IPX7-standarden, vilket gör den 100% vattentät. Användbar på alla behållare som har ett djup på 15 cm eller mer.Sedan 70-talet har mat lagats på detta vis på restauranger i Frankrike och andra delar av världen, och nu kan du alltså få uppleva detta hemma i ditt egen kök. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024