Sportdryck

5 Produkter
Här finns produkter i kategorin Sportdryck. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Sportdryck. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Sportdryck.
Filtrera varumärke
Sortera

Sportdryck

Hitta produkter inom kategorin Sportdryck till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Sportdryck.

Sportdryck är en typ av dryck som framför allt innehåller vatten, enkla sockerarter, ofta maltodextrin och elektrolyter, vid fysisk ansträngning förbrukar kroppen socker i form av glykogen och kroppen svettas ut elektrolyter (salter). Dessa behöver ersättas, att ersätta elektrolyter är särskilt viktigt vid långdistansträning eftersom kroppen då hinner tömma elektrolytdepåerna. Sportdrycker innehåller socker och är något sura vilket innebär att de kan orsaka karies och frätskador på tänderna.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Proteinvatten Skogsbär - 24 st