Bamix - Bamix Cordless Stavmixer 10,8 volt Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Cordless Stavmixer från Bamix har en kraftig 10,8-volts motor, som är en tillförlitlig hjälp även för de mest krävande uppgifterna i köket.Stavmixern har två hastigheter (8.000 rpm och 13.000 rpm), är 36 cm lång och trådlös för att du enkelt ska kunna ta den med dig överallt. I detta kitt medföljer en multifunktionskniv, mixerskiva, vispskiva, laddstation och en bruksanvisning.

Med denna Cordless Stavmixer med tillbehör kan du vispa, puréa, röra, blanda, mixa, mosa, krossa och hacka.Motorn är en kraftig borstlös likströmsmotor som samtidigt är extremt tystgående. Fördelarna med en borstlös motor jämfört med en borstad motor är högre hastighet, högre effekt, nästan omedelbar kontroll av hastigheten (rpm), bättre vridmoment och lågt underhåll.- Klarar de flesta köksuppgifter och kan användas direkt i varma grytor- Drar in ingredienserna mot bladet, skvätter inte och suger inte fast i botten på behållaren- De fyra benen förhindrar skador på behållarens botten- Enkel rengöring av själva maskinen – ska sköljas under varmt vatten.

Absorberar inte lukt eller färg. Alla tillbehörsdelar kan diskas i diskmaskin.5 års garanti på stavmixer och laddare (2 års garanti på batteriet).Ladda ner Bamix-appen och få inspiration till massor av bra recept. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024