Sidan innehåller annonslänkar

Cobb - Premier Stekpanna

Beställ Cobb - Premier Stekpanna på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cobb - Premier Stekpanna inom kategorin Stekpannor.

Produktinformation

Med Cobb Premier Stekpanna är möjligheterna för vad som kan tillagas på grillen oändliga. I denna högkvalitativa panna lagar du enkelt stekt bacon, ägg, pannkakor, eller varför inte en riktigt god pizza? Cobb-pannan är tillverkad av rostfritt stål med en inkapslad aluminiumbas som garanterar en jämn värmefördelning.

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver 28 cm Tefal Cook's Classic Stekpanna HA

En klassisk 28 cm stekpanna från Tefal Jamie Oliver.

Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 28 cm är en klassisk stekpanna som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning, allt ifrån att steka pannkakor, låta en köttfärssås puttra riktigt länge eller halstra laxkotletter i.

Den klassiska stekpannan är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen.

Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic Stekpanna Jamie Oliver 28 cm är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!

Denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 28 cm är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur.

Stekpannorna fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn.

För att ytterligare underlätta matlagningen har stekpannan en mycket uppskattad 6,5 cm hög kant.

Dessa Jamie Oliver Classic stekpannor finns likt övriga serier i ett flertal storlekar: Denna stekpanna som är 28 cm i diameter och 24 cm i botten är den vanligaste storleken på stekpannor men de finns även som lite mindre stekpanna som är 24 cm i diameter och en större stekpanna 30 cm när du behöver laga mycket mat till familj eller gäster.
Alla dessa stekpannor och även flera andra kokkärl från Tefal och Jamie Olivers samarbete finns också de att köpa på Cervera!

Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor.

I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.

Jamie Oliver blev känd som ”Den nakna kocken" genom matlagnings tv-serien med samma namn. Serien började sändas 1999 och idén var att maten ska vara enkel, hälsosam och snabblagad.

Han har sedan dess blivit uppskattad för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra samt sitt stora engagemang för hälsosam mat för såväl unga som vuxna.

Genom åren har Jamie Oliver även samlat dessa recept i ett flertal kokböcker som alla blivit bästsäljare.

Ett tips är att tillaga något av alla hans favoritrecept, varför inte testa hans vegetariska currygryta eller älskade carbonara i denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 28 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Äggkoppar

Äggkoppar från Le Creuset

Se alla produkter
Måttsatser

Måttsatser från Kockums

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Förvaring

Förvaring från Hay

Se alla produkter