Sidan innehåller annonslänkar

GreenPan - Geneva Stekpanna 20 cm Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Geneva Stekpanna 20 cm Rostfri är en tålig och lättanvänd 20 cm stekpanna ur serien Geneva från GreenPan. Letar du efter en extra hållbar och samtidigt smidig och miljövänlig stekpanna? Låt oss presentera GreenPan Geneva Stekpanna 20 cm!Tillverkad av ultrahårt, flerskikts rostfritt stål och med GreenPans unika keramiska nonstick-beläggning

Den är dessutom säker för alla spishällar, inklusive induktionsspis och tål ugn upp till 220 °C för ökad användbarhet.GreenPan är ett belgiskt varumärke som har nått stor internationell framgång med sina keramiska kok- och stekkärl. Stekpannan är belagd med den patenterade keramiska beläggningen Thermolon.

Stekkärlet släpper alltså inte ut farliga gifter när det används vid höga temperaturer som andra stekpannor kan göra.GreenPans filosofi är att deras produkter ska produceras på ett ansvarsfullt sätt med miljö och hälsa i fokus, och med inställningen att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel utan även redskapen du använder i köket.GreenPans Geneva stekpanna har ett inbyggt repskydd för maximal styrka och reptålighet och är därför mycket hållbar i åratal och tål daglig användning. Stekpannan är 20 cm i diameter och en sådan här mindre stekpanna är perfekt för små hushåll, till att laga smårätter, och är idealisk för att steka frukostäggen i, Vill du komplettera med andra produkter ur GreenPans Geneva serie finns även en 24 cm stekpanna, 28 cm stekpanna och en wokpanna.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024