Produktinformation

Blå hjärtballonger av latexDags för kärleksfest! Fira älskade med blå ballonger formade som hjärta Dessa ballonger går att fylla med både luft och helium beroende på om man vill att de ska sväva eller inte. För att få ut bäst form av ballongen rekommenderar vi att man håller emot ballongen lite i mitten av härtat för att ballongen ska forma sig lättare vid uppblåsning.Blå hjärtan för att fira barnet på babyshower eller att ge till din käresta på födelsedagen eller alla hjärtans dag.

Blå hjärtan går alltid hem. Skapa fantastiska blåa ballongbuketter av blå hjärta latexballonger.Ballonger av naturlig latex.10 st i varje förpackning,Ca 30 cm i bredd.Färg blå.Livslängd med helium ca 8h.

(Med ballonggel 24h)Varning! Ouppblåsta eller trasiga ballonger kan innebära kvävningsrisk för barn Kasta därför alltid trasiga ballonger omedelbart.

Vuxna bör blåsa upp ballongerna och övervaka barn under 8 år. Tänk på att en ballong kan spricka under uppblåsningen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024