Sidan innehåller annonslänkar

Fångdräkt, randig svart/vit L

Jämför produkt Fångdräkt, randig svart/vit L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fångdräkt, randig svart/vit L i kategorin Svensexa här hos oss.

Produktinformation

En mer klassisk tjuv än denna fångdräkt i randig svart/vit finns nästan inte och man kan se dessa klassiska banditer dyka upp i många filmer och tv-serier. Den klassiska svart/vita rånaren har varit med i allt från västernfilmer till klassiska tjuv och polisfilmer.Dräkten är uppdelad i topp och byxor och finns i tre olika storlekar, Medium, Large och XL.Klä ut er till tjuv och polis under nästa maskerad och komplettera varandra med roliga pardräkter eller klä ut er båda till förrymda fångar, redo för sin nästa stöt.Handbojor eller fotboja finns att köpa till separat. .

Se gärna också

Dräkt, Superman classic S

Klassiska stålmannen maskeraddräktenVärldens mest ikoniska superhjälte tillsammans med Batman är hans vän Superman och tillsammans har de i Justice League bekämpat massor av olika superskurkar i DC Comics universum.Superman dräkten har den klassiska looken med blå/röd trikå och röd cape med gult bälte och tar dig genast tillbaka till serietidningarna från 1939 när första serietidningen Man of steel kom. Sen utvecklades karaktären till Superman och under 1980-talet spelade Kristoffer Reeves Superman och karaktären fick ett ännu större genomslag och kultföljare.Överraska dina barn på barnkalasen som den välkända Superman och spring runt med barnen på dina axlar. Alla älskar en flygtur tillsammans med Stålmannen.Gå som Superman på halloweenfesten, 80-talsfesten eller när det är dags för en härlig rymdfest eller superhjältetema. Det finns ingen mer ikonisk superhjälte, men se upp för kryptoniten!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Rivjärn

Rivjärn från Oxo

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Design Letters

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Arabia

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Villeroy & Boch

Se alla produkter