Sidan innehåller annonslänkar

Hjälm, engelsk polis

Jämför produkt Hjälm, engelsk polis online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Hjälm, engelsk polis i kategorin Svensexa här hos oss.

Produktinformation

Visa vem det är som bestämmer på festen med en klassisk brittisk polishjälm, denna roliga stilen gör att man både lyssnar och struntar i polisen samtidigt på något roligt sätt.Lek trafikpolis eller allvarlig tullpolis och gå igenom festdeltagarnas alla väskor. Efter väl utfört jobb förtjänar du att ta dig en pint i baren. .

Se gärna också

Fångdräkt, randig svart/vit L

En mer klassisk tjuv än denna fångdräkt i randig svart/vit finns nästan inte och man kan se dessa klassiska banditer dyka upp i många filmer och tv-serier. Den klassiska svart/vita rånaren har varit med i allt från västernfilmer till klassiska tjuv och polisfilmer.Dräkten är uppdelad i topp och byxor och finns i tre olika storlekar, Medium, Large och XL.Klä ut er till tjuv och polis under nästa maskerad och komplettera varandra med roliga pardräkter eller klä ut er båda till förrymda fångar, redo för sin nästa stöt.Handbojor eller fotboja finns att köpa till separat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Gustavsberg

Se alla produkter
Krukor

Krukor från House Doctor

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Pols Potten

Se alla produkter