Kenwood - Dekorationsset Rostfritt stål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ett komplett Dekorationsset från Kenwood med 2 palettknivar, silikonspatel, glasyrskrapa, spritspåse, 14 munstycken, tårtdelare och roterande kakställning i rostfritt stål - perfekt för den glade bagaren.Skär perfekt jämna lager med den justerbara sockerkaksskäraren, ojämnt skurna lager är något som tillhör det förgångna. Enkel att använda, med härligt tillfredsställande resultat.

Det roterande kakstället i rostfritt stål gör det enklare att dekorera och spritsa de invecklade detaljerna, bokstavligen en ”piece of cake”. Låt stativet göra det hårda arbetet, medan du koncentrerar dig på att få till den där jämna kanten.Exakt spritsning, med 14 munstycken att välja mellan och den återanvändbar spritspåsen till hjälp kommer du enkelt att snabbt finslipa dina spritskunskaper för den där perfekta detaljerna.

De vinklade och raka palettknivarna, rörmunstyckena och det roterande kakstativet är tillverkade i rostfritt kvalitetsstål – hållbara och byggda för att hålla. Oavsett om du använder isskrapor, spatel eller palettknivar har du alla verktyg du behöver för att få den jämnaste finishen på din bakning.MåttRak palettkniv bladlängd 20 cmVinklad palettkniv bladlängd 20 cmJusterbar tårtdelare 28 cmSilikonspatel 33,5 cmRoterande kakställ 28 cm diameter och 7,5 cm höjd .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024