Sidan innehåller annonslänkar

Siemens - Brita Vattenfilter

Beställ Siemens - Brita Vattenfilter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Siemens - Brita Vattenfilter inom kategorin Te- och kaffetillbehör.

Produktinformation

För bättre smakande kaffe och lång livslängd på espressomaskiner.- Reducerar kalkrester i vattentanken för att skydda maskinen- Reducerar substanser i t.ex. klor, som kan påverka smak och arom för ett bättre smakande kaffe- Passar alla EQ.8, EQ.7, EQ.6, EQ.5 och inbyggnadsespressomaskiner .

Se gärna också

Cult Design - Orient Kaffemakare 1,3 L Asfalt -25%

Med denna kanna kan du njuta av extra gott kaffe med mer framträdande aromer. Bryggaren använder sig av en ”soft brew” teknik som är en vänligare process där kaffet får en behaglig smak och mindre bitterhet. Dessutom har det aldrig varit enklare att göra kaffet: häll i kaffet i bryggaren, följt av varmt vatten, rör om och låt sedan dra några minuter. Fungerar lika bra för traditionellt varmt bryggkaffe som ”cold brew.”

För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn, och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar, från tallrik till serveringsfat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023