Sidan innehåller annonslänkar

Gustavsberg - SÅLD Berså Tekanna 12,5 cm

Beställ Gustavsberg - SÅLD Berså Tekanna 12,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gustavsberg - SÅLD Berså Tekanna 12,5 cm inom kategorin Tekannor.

Produktinformation

Tekanna med lock ur serien Berså, formgiven av Stig Lindberg 1961 för Gustavsberg. Mindre tillverkningsdefekt på lock.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Kockums - Set Tekanna 2 L/Mugg 37 cl 6-pack Grå -30%

Set med Kockums Tekanna på 2 liter och sex matchande muggar med öra, perfekt present till den nyinflyttade!

Kockums tekanna och muggar har ett retroinspirerat formspråk och smakfull design med genomtänkta detaljer och snygga stilrena former. Den emaljerade kannan kan användas till servering av både varma och kalla drycker. Njut av en varm kopp te vid köksbordet, morgonkaffe på altanen eller närhelst du behöver något vackert att servera och dricka ur.

Kockums emaljerade kärl har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kastrullen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje kastrull av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tekannor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Kosta Boda

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Wüsthof

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Gense

Se alla produkter