Chamois - Embroidery Servett Lin 50x50 cm Natur

Beställ Chamois - Embroidery Servett Lin 50x50 cm Natur på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Embroidery Servett Lin 50x50 cm Natur inom kategorin Textilservetter.

Produktinformation

Vacker och minimalistisk servett i två-pack från svenska Chamois. Tillverkad i hållbart lin med broderad detalj för en naturlig dukning.

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Lin Servett 45x45 cm Off-white -25%

Servett 45x45 cm från Tell Me More Interiors tillverkad i mjukt stentvättat frankst linne. Att duka med servetter lyfter du din dukning till nya höjder. För en exklusiv känsla till finmiddagen eller när du vill ha lite mer guldkant i vardagen. Välj mellan flera olika färger och mixa och matcha för att variera din dukning efter tycke och smak.

Lin har en bra absorptionsförmåga, torkar snabbt och är slitstark vilket gör det ett utmärkt material i en servett. Linneservetter ger en rustik känsla och tål att användas om och om igen då linet blir vackrare och skönare med tiden. Föredrar du en lätt skrynklig och mjuk servett rekommenderar vi att låta den hängtorka till nästan helt torr och då torktumla den ett par minuter. Tvätta gärna i lägre temperaturer för miljöns skull. Linneservetten kan tvättas i max 60° och tål torktumling.

- 100% linne
- Stentvättat franskt linne

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skulpturer

Skulpturer från Volta

Se alla produkter
Mat  Dryck

Mat Dryck från SONNENTOR

Se alla produkter
Springformar

Springformar från MasterClass

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Broste Copenhagen

Se alla produkter