Trådlös Partyhögtalare med Mikrofon - Rosa


Beställ Trådlös Partyhögtalare med Mikrofon - Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Trådlös Partyhögtalare med Mikrofon - Rosa inom kategorin Till Barn.

Produktinformation

Vem önskade sig inte att bli en känd popstjärna när man var liten? Att få åka jorden runt och uppträda för alla sina fans. Nu kan du ge ditt barn chansen att få? .

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.