Sidan innehåller annonslänkar

Shaker Rosa

Jämför produkt Shaker Rosa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Shaker Rosa i kategorin Träningstillbehör här hos oss.

Produktinformation

Miljövänlig shaker från Better You. Fri från miljöskadliga BPA och DEHP, plaster som förgiftar ekosystemet.

Filter ingår. Går att tvätta i diskmaskinen och är tätsäkrad från läckage.

Snygg och praktisk utformning och lätt att bära med sig. Häll i kosttillskott i pulverform och blanda med vatten eller mjölk, skaka om.

Se gärna också

Hand Warmers -14%

Värmekuddarna håller värmen i upp till 12 timmar och når en medeltemperatur på ca 55 °C. Smidiga att ha med i väskan, bilen, ryggsäcken, etc. Innehåller bara naturliga ingredienser. Användning: Öppna förpackningen och stoppa värmarna i fickan eller lägg dem i vantarna. Värmen aktiveras i samband med att förpackningen öppnas och värmarna kommer i kontakt med syre. Innehåll: Järn, aktivt kol, vermikulit, salt, vatten Förvaring: Förvaras svalt och torrt. Engångsbruk, kasseras tillsammans med hushållssopor efter användning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023