Crock-Pot - Express Multicooker 5,7 L Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Express Multicooker från Crock-Pot gör långkoket till en fest! Crock-Pots tryckkokare är den bekväma vägen till god och nyttig mat för dig med ont om tid Slow Cooking är otroligt lätt och man behöver inte vara någon mästerkock.

Lägg ingredienserna i grytan, starta ditt långkok med din Crock-Pot slowcooker och gör något annat av dagen. Många timmar senare kommer du hem till en varm, inbjudande och hemlagad måltid.

Allt tillagas i låg temperatur, kött blir fantastiskt mört.- 8 förinställningar för olika typer av rätter. Inställningarna inkluderar grytor, chili, risotto, efterrätt, yoghurt och soppor.

Förutom tryckkokare kan även denna maskin användas för bryggning och slow cooking.- Enkel rengöring tack vare nonstick-yta på insidan. De lösa delarna tål dismaskin.- Receptbok medföljer .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024