Cloer - Våffeljärn dubbel CL1329 Rostfri

Jämför produkt Cloer - Våffeljärn dubbel CL1329 Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cloer - Våffeljärn dubbel CL1329 Rostfri i kategorin Våffeljärn här hos oss.

Produktinformation

Grädda våfflor på halva tiden med Cloers dubbelvåffeljärn i mattborstat rostfritt stål. Våffeljärnet har en non-stickbeläggning som gör att våfflan släpper lättare från järnet och gör det lätt att rengöra.

Den steglösa gräddnings-kontrollen går från 1-5 så att du kan få våfflorna gräddade precis som du önskar. Den upplysta displayen visar när plåtarna är varma och även när våfflor är färdiga. .

Se gärna också

Emerio - Dubbelt Våffeljärn Hjärtformade Våfflor Svart -7%

Grädda härligt frasiga hjärtformade våfflor med det här dubbla våfflejärnet från Emerio.

Med detta dubbla våffeljärn på hela 1300W från Emerio gräddas två frasiga och klassiskt hjärtformade våfflor samtidigt. Fyll bara våffelsmet i järnet och reglera värmen med temperaturkontrollen och strax har du två perfekt krispiga våfflor färdiga att ätas med sylt, grädde, glass eller annat valfritt tillbehör.

Det dubbla våffeljärnet är i svart med en modern design där gräddningsytan består av en non-stickbeläggning som gör det enkelt att rengöra efter användning. Våffeljärnet har även en temperaturkontroll för enkel justering av värmen och ett värmeisolerat handtag. Med anti-glidfötterna står våffeljärnet stadigt under gräddningen. Med detta effektiva dubbla våffeljärn från Emerio gräddas två underbart frasiga våfflor samtidigt. Dubbel våffel-glädje för hela familjen!

- Effekt: 1300W
- Kapacitet: 2 frasiga hjärtformade våfflor
- Indikatorlampa
- Non-stickbeläggning
- Överhettningsskydd
- Värmeisolerat handtag
- Enkel rengöring
- Antiglid-fötter

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tekannor

Tekannor från Rörstrand

Se alla produkter
Vinöppnare

Vinöppnare från Coravin

Se alla produkter
Förvaring

Förvaring från Solstickan

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Iittala

Se alla produkter