Sidan innehåller annonslänkar
Georg Jensen

Georg Jensen - Duo Vas 18 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vacker rundad glasvas med avtagbar krage i rostfritt stål. Vasen kommer från Georg Jensen vars designteam hela tiden arbetar med att bevara Georg Jensens rika designarv, samtidigt som man skapar nya och spännande produkter med en modern känsla. Duokollektionen togs fram 2019 och är ett framstående exempel på deras arbete. Kragen blir som en spegel och gör att blommorna däri vackert reflekteras. Om du vill skapa ett vackert arrangemang finns en större vas i samma serie, samt en skål. Blir ett dekorativt inslag i ditt hem.


Beställ Georg Jensen - Duo Vas 18 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Georg Jensen - Duo Vas 18 cm inom kategorin Vaser dekoration.

Kategori: Vaser dekoration
Artikelnummer: 310055
Visa fler

Från kunskapsbanken

Väska

En väska är en bärbar behållare skapad för att underlätta förflyttning av olika typer av objekt. Ofta är väskor konstruerade för att bäras av en person, men det finns även väskor som sätts fast på fordon eller bärdjur, som sadelväskan.

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning