Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Isla Vas 20 cm Linnne

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En vas lika vacker med blommor som utan? Isla har en vacker organisk form som ger den ett nästan skulpturalt utseende. Med böljande former har vasen ett mjukt och harmoniskt uttryck som bryts av med de små inbuktningarna.

Vasen har karaktär och kommer att bli en skön kontrast mot en ljuv bukett blommor.Tillsammans med formgivare Hanna Heino har Cooee Design tagit fram en collection skulpturala vaser som för tankarna till havet och naturen. De organiska formerna kompleteras med den silkeslena ytan Cooee gjort sig kända för.

Isla finns i kulörerna svart och linne samt i en mindre och en större modell."Undervattenslivet i havet har varit en oändlig inspiration sedan första gången jag hade möjlighet att se det. Isla-vasen är ett minne som alltid påminner om den synen." - Hanna Heion .

Vaser från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Skultuna - Pomme Vas/Lykta 15 cm Mässing

Vaser från Skultuna

Se vad Skultuna har inom Vaser.
Klong - Äng Vas mega Silver

Vaser från Klong

Missa inga bra priser på Vaser från Klong.

Se gärna också

Skultuna - Pomme Vas/Lykta 15 cm Mässing -5%

Pomme, som är franska ordet för äpple, är en stilfull sfärisk vas av glas och polerad mässing. Du kan använda Pomme som en vas för snittblommor, men också som en värmeljushållare. Pomme är inspirerad av naturens former och kommer att lysa upp ditt hem, placerad ensam eller i kombination med andra små vaser. Finns i två storlekar och flera färger.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024