Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Isla Vas 20 cm Linnne

Beställ Cooee - Isla Vas 20 cm Linnne på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Isla Vas 20 cm Linnne inom kategorin Vaser.

Produktinformation

En vas lika vacker med blommor som utan? Isla har en vacker organisk form som ger den ett nästan skulpturalt utseende. Med böljande former har vasen ett mjukt och harmoniskt uttryck som bryts av med de små inbuktningarna.

Vasen har karaktär och kommer att bli en skön kontrast mot en ljuv bukett blommor.Tillsammans med formgivare Hanna Heino har Cooee Design tagit fram en collection skulpturala vaser som för tankarna till havet och naturen. De organiska formerna kompleteras med den silkeslena ytan Cooee gjort sig kända för.

Isla finns i kulörerna svart och linne samt i en mindre och en större modell."Undervattenslivet i havet har varit en oändlig inspiration sedan första gången jag hade möjlighet att se det. Isla-vasen är ett minne som alltid påminner om den synen." - Hanna Heion .

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 19x20 cm Klar

Symre Vas från Magnor blir ett stiligt inslag i ditt hem. Vasen är designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den stora varianten. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KannorBringare

KannorBringare från Hay

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Hay

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Solstickan

Se alla produkter
Osthyvlar

Osthyvlar från Boska Holland

Se alla produkter