Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Pillar Vas 32 cm Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Pillar Vase från Cooee Design är en stilren vas i matt och mjuk finish, perfekt till favoritblomman. Vasen är handgjord och inget exemplar är det andra likt.

Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee. Höjd 32 cm.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Vaser från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Skultuna - Pomme Vas/Lykta 15 cm Mässing

Vaser från Skultuna

Se vad Skultuna har inom Vaser.
Klong - Äng Vas mega Silver

Vaser från Klong

Missa inga bra priser på Vaser från Klong.

Se gärna också

Klong - Äng Vas mega Silver

Äng Vas har gett oss möjligheten att arrangera blommorna på ett nytt, vackert sätt. Vasen är tillverkad i mässing eller rostfritt stål med tillhörande glasinsats. Glasvasen är munblåst i Tjeckien. Den utskurna metallställningen fungerar som ett inbyggt blomsterstöd.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024