Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Seedpod Vas 10 cm Valnöt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vasen Seedpod har en lång och komplex produktion. Formen är skapad i trä av konstnären och före detta balettdansaren Anders Pfeffer Gjengedal i hans verkstad nära Oslo, Norge.

Seedpod har en glaserad insida som gör det möjligt att ha vatten och färska blommor i. Vasen har en grov, sandig yta, finns i två olika modeller och flera härliga färger.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Vaser från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Skultuna - Pomme Vas/Lykta 15 cm Mässing

Vaser från Skultuna

Se vad Skultuna har inom Vaser.
Klong - Äng Vas mega Silver

Vaser från Klong

Missa inga bra priser på Vaser från Klong.

Se gärna också

RBA Sweden - Benjamin Glasvas / Smide Guldranka

Glasvas Guldranka med smidesställning. Praktfull vas i modern design som pryds av vackra handmålade rankor. Vasen vilar i en svart smidesställning och de båda materialen kompletterar varandra mycket väl i denna fantastiska formgivning.

Vasen ingår i en Glas Deco serie från Benjamin Art Glass. Varje exemplar är målat för hand vilket gör varje vas till ett unikt verk med egna karaktärsdrag.

- Mått 29x10,5x47,5 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024