Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Trumpet Vas 16 cm Oliv

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vasen Trumpet från Cooee Design är en klotrund vas med smal trumpetformad hals vilken fördelar dina blommor och kvistar med ett vackert fall. Tillverkad i matt och mjuk finish.

Vasen är handgjord och inget exemplar är det andra likt. Finns i två olika storlekar flera härliga färger.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Vaser från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Skultuna - Pomme Vas/Lykta 15 cm Mässing

Vaser från Skultuna

Se vad Skultuna har inom Vaser.
Klong - Äng Vas mega Silver

Vaser från Klong

Missa inga bra priser på Vaser från Klong.

Se gärna också

Broste Copenhagen - Ada Dot Vas 26 cm Blå/VIt

Från Broste Copenhagen kommer denna vackra vas i munblåst glas. Den är formad som en droppe, med ovala fält i vitt, mot dess färgade yta. Ada Dot har en organisk form, som är mycket livfull och vacker. Låt den pryda en bänk eller sidobord, där den får utrymme att skina i sin glans. Eller skapa ett blomsterarrangemang med den till matbordet. Den är också fin att ha framme, även utan blommor. Då glaset är munblåst kan det förkomma skiftningar i bubblor och tjocklek, vilket bara gör den än mer unik.

Ada Dot kommer i två storlekar och flera färger. Kombinera olika storlekar för ett fint set. Denna är 26 cm hög.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024