Sidan innehåller annonslänkar

Hilke - Amico Vas 20 cm Förnicklad Mässing

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Den lilla vasen ur Hilke Collection serien Amico, handgjord i finaste kvalitet av blankpolerad mässing eller förnicklad mässing.Amico betyder vän på italienska och för Hilke Collection symboliserar vasen vänskap och lika värde. Vasen har en enkel elegans över sig och kommer agera som rummets blickfång och mittpunkt.

Vasens hals formar buketten på ett vackert sätt. Vasen kan med fördel matchas med andra vaser i samma serie.Små ojämnheter kan förekomma eftersom alla Hilke Collections produkter är handgjorda, i och med vasen inte är putsad på insidan då den är gjord för att användas med vatten kommer insidan att ärga med tiden och färgen förändras, detta kan man enkelt åtgärda med putsning.Hilke Collections ljusstakar och inredningsdetaljer har en fantastisk glans och om du önskar behålla den högglansiga yta som produkten har så måste den putsas regelbundet.

Vi rekomenderar putsen Glanol för bästa resultat. För att undvika fingeravtryck som skapar fläckar rekommenderar vi att produkterna flyttas i hemmen med en putsduk eller en bommullshandske. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024