Sidan innehåller annonslänkar

Kähler Design - Canvas Vas 15 cm Rosa

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Canvas Vas 15 cm är resultatet av danska designduon Meyer Lavigne vision av att uppdatera Kählers hantverksarv och klassiska tekniker.Vasen blev ett lekfullt, autentiskt, konstnärligt uttryck med ännu mer djup och liv tack vare de djupa, fylliga glaseringarna. Canvas handlar om penseldragen och avsikten bakom dem.

Man kan tydligt se att vasen är målade för hand, vilket ger ett uttrycksfullt och livfullt utseende som samtidigt gör varje handmålad vas till ett litet konstverk i sig.Vasen är 15 cm och dekorerad med lodräta penseldrag som börjar uppifrån och rör sig nedåt. Penseldragen är breda och smala omväxlande, och kanten längs vasens öppning har en transparent svart glasering som skapar en markant kontrast till de finstämda färgerna. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vaser från andra varumärken

Klong - Äng Vas mega Silver

Vaser från Klong

Missa inga bra priser på Vaser från Klong.
Skultuna - Boule Vas liten Silver

Vaser från Skultuna

Se vad Skultuna har inom Vaser.

Se gärna också

Klong - Äng Vas mega Silver

Äng Vas har gett oss möjligheten att arrangera blommorna på ett nytt, vackert sätt. Vasen är tillverkad i mässing eller rostfritt stål med tillhörande glasinsats. Glasvasen är munblåst i Tjeckien. Den utskurna metallställningen fungerar som ett inbyggt blomsterstöd.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024