Sidan innehåller annonslänkar

Serax - Wind & Fire Vas 11,5 cm Bärnsten

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Från Serax kommer denna vackert bärnstensfärgade och cylinderformade vas i munblåst glas som ingår i serien Wind & Fire. Vasen är utsmyckad med två gulliga öron på sidorna.

Serien kom till när formgivaren Marie Michielssen utforskade ett för henne helt nytt material, ett livligt material som formas av vind och eld - glaset. Blanda gärna de olika vaserna från Wind & Fire-kollektionen som passar din unika stil.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vaser från andra varumärken

Klong - Äng Vas mega Silver

Vaser från Klong

Missa inga bra priser på Vaser från Klong.
Skultuna - Boule Vas liten Silver

Vaser från Skultuna

Se vad Skultuna har inom Vaser.

Se gärna också

RBA Sweden - Benjamin Glasvas / Smide Guldranka

Glasvas Guldranka med smidesställning. Praktfull vas i modern design som pryds av vackra handmålade rankor. Vasen vilar i en svart smidesställning och de båda materialen kompletterar varandra mycket väl i denna fantastiska formgivning.

Vasen ingår i en Glas Deco serie från Benjamin Art Glass. Varje exemplar är målat för hand vilket gör varje vas till ett unikt verk med egna karaktärsdrag.

- Mått 29x10,5x47,5 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024