Heirol - Blacksteel Kolstål Wokpanna 33 cm Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Blacksteel Kolstål Wokpanna 33 cm Svart från Heirol är en professionell svart kolstålspanna där genomtänkt design och pålitlig kvalitet tar din matlagning till en annan nivå. Det specialbehandlade svarta kolstålet ger utmärkta non-stick-egenskaper och bättre korrosionsbeständighet än i vanliga kolstålspannor.

Blacksteel-pannorna behandlas med nitrid, varefter de värms upp i ugnen med kvävedioxid, vilket gör att det svarta oxidskiktet bildas. Blacksteel-pannorna är även förbehandlade med vegetabilisk olja, vilket ytterligare förbättrar pannornas korrosionsbeständighet.

Pannornas non-stick-egenskaper blir bara bättre med tiden vid användning. Den 3 mm tjocka pannan böjer sig inte ens vid den tuffaste användningen.

Pannorna är gjorda för att tåla höga temperaturer och är lämpliga på alla spisar, ugnar, grillar och till och med öppen eld. Med rätt användning och vård kan du göra din Blacksteel-panna till en livslång följeslagare för dina mest läckra matlagningsäventyr! Psst! Pannans utseende kommer att förändras efter första användningen

Detta är normalt och påverkar inte stekkvaliteten. Patinan kommer att förbättra stekresultatet med varje användning över tid. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024