Sidan innehåller annonslänkar

Diadem, spruta i huvudet

80 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Se skadad ut snabbt med spruta fast i huvudet.Komplettera dina läkar- och sköterskekläder med ett diadem där det ser ut som att en spruta har fastnat i ditt huvud. En riktigt rolig accessoar som ser verklighetstrogen ut på avstånd och sminkar du med blod rinnande från ditt huvudsår eller lindar in med blodigt bandage ser det ännu bättre ut. Diademet med spruta är lätt att använda för alla i alla åldrar och du behöver inte ha mycket hår för att täcka diademet så det ser verklighetstroget ut. Ett diadem med spruta till halloweenfesten är perfekt och snabbt för dig som ska gå direkt från jobbet till festen. Utklädd på 2 sekunder! Sprutan har en liten röd skumgummibit som ser ut som blod men du kan även fylla på sprutan med fakeblod för att sedan spruta in det under festens gång.


Beställ Diadem, spruta i huvudet på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Diadem, spruta i huvudet inom kategorin Halloween.

Kategori: Halloween
Artikelnummer: 209551
Visa fler

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.