Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Kaffekvarn 19,5 cm

Jämför produkt Cilio - Kaffekvarn 19,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Kaffekvarn 19,5 cm i kategorin Kaffekvarnar här hos oss.

Produktinformation

Kaffekvarn från Cilio får du en kvalitetskvarn som hjälper dig att njuta av en friskt mald kaffe med högsta smak. Den har ett justerbart malverktyg som gör att du enkelt kan ställa in kaffemalningen efter dina önskemål.

Den har även en ergonomisk handtag som gör att den är lätt att använda. Den är den perfekta lösningen för alla kaffeälskare som vill ha en hög kvalitet på sitt kaffe. .

Se gärna också

Modern House - Lundi Kaffekvarn 25 cm Svart/Klar

Lundi Kaffekvarn 25 cm från norska Modern Houses är en avancerad elektrisk kaffekvarn med flera inställbara lägen och plats för upp till 200 g kaffebönor.

Nu kan du brygga ditt morgonkaffe alldeles perfekt, vare sig du föredrar kaffe gjort med en kaffepress eller droppkaffe. Med denna elektriska kaffekvarn från Modern House är det busenkelt att få till precis rätt grovhet på dina malda kaffebönor – det inbyggda reglaget för malverket justerar malgraden och på så sätt få till ett optimalt resultat för just det sättet du föredrar att brygga ditt favoritkaffe på. Reglaget låter dig veta exakt vilken inställning som behövs för de olika bryggsätten, och efter att du ställt in efter behag så är det bara att sätta i gång, och inom några sekunder har du en perfekt mängd nymalda kaffebönor som direkt kan användas för att brygga till en rykande färsk kanna precis så som du föredrar den. Den elektriska kaffekvarnen från Lundi-serien har en modern design med ett svart ytterhölje med metallfärgade detaljer, och själva kaffekvarnen är tillverkad i hållbart rostfritt stål. Kaffekvarnen kan mala upp till 200 g kaffebönor på samma gång och mäter 18x11,5x25 cm.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Burkar

Burkar från Solstickan

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Vintage

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från Aida

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Global

Se alla produkter