Yamazaki - Tosca Magnetisk Hylla med Hushållspappershållare 32x36 cm Vit

-25%

Jämför produkt Yamazaki - Tosca Magnetisk Hylla med Hushållspappershållare 32x36 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yamazaki - Tosca Magnetisk Hylla med Hushållspappershållare 32x36 cm Vit i kategorin Redskapset här hos oss.

Produktinformation

Magnetisk hylla med hushållspappershållare i rostfritt stål och detaljer i trä som mäter 32x36 cm från japanska Yamazaki.Börjar du få ont om plats och förvaringsutrymme i ditt kök? Då är denna stora magnetiska hylla något för dig! Hyllan från Yamazakis stilrena Tosca-kollektion sätts enkelt fast på dörren eller sidan av ditt kylskåp och ger dig direkt mer förvaringsutrymme Hyllan har, förutom ett hyllplan för praktisk förvaring av kokböcker, kryddor eller annat, 6 inbyggda krokar samt en hushållspappershållare, och allt detta på endast 32x36 cm – perfekt för minimalisten!Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.