Yamazaki - Tower Handdukshållare 30x8 cm Svart


Beställ Yamazaki - Tower Handdukshållare 30x8 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tower Handdukshållare 30x8 cm Svart inom kategorin Krokar.

Produktinformation

Bred handdukshållare i svartmålat rostfritt stål som mäter 30x8 cm från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tower-serie.Ha alltid dina kökshanddukar nära till hands med denna mindre handdukshållare från Yamazakis bästsäljande Tower-kollektion. Handdukshållaren är minimalistiskt formgiven för att kunna passa in i alla typer av kök, och sätts enkelt fast på köksskåpsluckor och kökslådor med de smarta inbyggda krokarna.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .